Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får jag stanna ännu längre

jag vill vara ärlig idag
jag säger det med allvarlig min, du ler
idag?
frågar du
idag?
jag lutar mig nervöst mot ytterdörren

du har världens mest obeständiga ögon
dessutom är ett blått, ett brunt
färgerna betraktar mig stilla, koncentrerat nu
sakta öppnar du munnen och säger något
det är säkert mycket viktigt

jag ruskar mentalt på mig
sväljer, rätar på ryggen
drar händerna långsamt, försiktigt genom ditt hår
du har redan tystnat och
jag tror du blundar

okej då, okej
viskar jag

vi kan säga hela veckan ut




Övriga genrer av Vägskylt
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-21 15:10



Bookmark and Share


    Isil
jag älskar dina dikter! de är så mysiga och fina!
2008-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Vägskylt