Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är någon slags dikt jag skrev lite snabbt igår. Jag måste nog jobba lite mer med den. Men det skulle vara roligt om ni sa vad ni tycker om den så långt. Måste även komma på en bättre Titel.


Du, vackra blomma..

Den slående vackra blomman
Står ensamt kvar och svajar sorgset
Med den ljumma vårvinden
Medan hon troget ser på när existensen leker sin grymma lek..




Fri vers av LillaVampyr
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-31 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillaVampyr