Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår kärlek har inga gränser

dina ögonkast dödar mitt samvete

jag dränker min skuld i ditt blod

dina revben punkterar min skam

jag stryper mitt självförakt med dina blodådror








Fri vers av Daybreaker
Läst 264 gånger
Publicerad 2005-07-01 00:31



Bookmark and Share


  madinsane
den sista raden är självlysande. mycket bra..
radavstånden är jag inte helt överrens med dig om..
men i övrigt är jag helt med på noterna!!
2005-07-03

    vilsen
AJ vad bra denhär var ! gillar den skarpt !
2005-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker