Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord

Plantera Rosor vid min sten
för kärleken som var längtan i mitt liv
och som blev min död

Låt inte min bortgång bli någons sorg
Jag får det bättre där
Vad som än väntar

Dansa och var glad
för min själ äntligen vila kan.

------------------------------------------------------


Den vackra ros som en gång gav mig näring, lycka och mod
har nu vissnat och dött men kvar sitter stjälken

Den sitter virad runt mitt hjärta
och alla taggar sitter däri

Den tunga smärta den frambringar

Finns det inga ord som kan förklara

Inga bilder som kan visa

Inget ljud kan det efterlikna


--------------------------------------------------------



Det fanns drömmar i mig en gång
Drömmar du näring och hopp gav

Drömmar och hopp som du krossa med ett slag

Drömmar och hopp jag aldrig igen får känna av

Nu finns det bara en längtan och en önskan
att döden skyndar på

Detta liv utan kärlek är inget liv
bara en plåga som aldrig får sitt slut.


--------------------------------------------------------


I know the monster that I am
I see it everyday

I'm a monster with a wonderful soul

But I wish I had a soul to match my looks

So that the soul never could feel love

so that the soul never would get hurt



-------------------------------------------------------


The rain in my heart
is like liquid pain
falling and hurting
every inch of my soul


--------------------------------------------------------




Övriga genrer av Nallebjornen
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-08 16:08



Bookmark and Share


  genni VIP
Följer dina rader hela vägen, fint skrivet, is like liqiud pain, de orden fastnar.
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Nallebjornen