Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fristad




i ögas solstråle skänker du mig styrka och energi
varje gång din famn sluter sig runt min själ
strålar en varm känsla genom mitt trasiga inre
varje ord du skänker mig är med kärlek


din blick fångar min uppmärksamhet
min instängda själ släpps fri varje gång du
omfamnar mitt inre
i ögats spegel ser jag mig själv fri


mitt hjärta slår ett extra slag vid varje beröring
hjärtats kammare fylls med din kärlek 
tryggheten du förmedlar ger mig ro


du erbjuder mig en fristad som jag så desperat
Behöver  där står tiden stilla



här kan mina brutna vingar läka




Fri vers av Ladyissiues
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-02 22:31



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Den når verkligen speciella punkter i mitt inre och jag ler för mig själv en stund...

Hur texten blir mindre och mindre stycken som om du nästan viskar det i slutet, gör det inte mindre effektfullt, tvärtom förstärker det ens koncentration.

Jättefin verkligen!

Bra ordflöde, fint ordförråd och en innerlighet i texten som känns!
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Ladyissiues
Ladyissiues