Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen skiner...

Solen skiner
myrorna börjar
sin idoga dag
En fågels skugga
drar plötsligt
över stacken
Som en svart
blixt




Fri vers av stenhur
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-09 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur