Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

spöregnet strilar
åskans dån rullar på moln
bron måste byggas


Författad tillsammans med Thyra



Fri vers av Håkan Wester
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-09 18:21



Bookmark and Share


  Nasrin
VACKERT!
2008-07-10

  thyra
...än i min heter det :)
2008-07-09

  thyra
Du ger dikten ett mycket vidare perspektiv än mitt. Fint!
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wester
Håkan Wester