Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara eller inte vara vänner

Ett sånt hån
när inkorgen gapar tom

Hon vill inte ha med
honom att göra
Det är slut
Han är dumpad
Och som hon behandlade
honom de sista veckorna
är ungefär som hon
behandlar mig
sin vän
just nu
Hon gör snart
slut med mig
också
Jag är snart
dumpad
av min vän
Och ensammast
i världen
igen




Fri vers av Silverknästrumpa
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-13 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silverknästrumpa
Silverknästrumpa