Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Himlen brann och fåglarna stressflög
Jag såg dem jäkta fram nästa kull
Och kände lukten av nässlor




Fri vers av Arv
Läst 473 gånger
Publicerad 2008-07-19 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arv
Arv