Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag tror hela världen kan höra hur mitt hjärta brister..

Har du också märkt att luften är tung i natt?
Har du också haft en klump i magen hela dagen?
Har du också tankar som bara är ett ihoptrasslat virrvarr?

Tid.
Minut efter minut.
Hjärtslag..

Har du också saknat efter varje hjärtslag?

Men jag väntar på dig.
Väntar på telefonsamtalet.

För jag måste hoppas.
Allt blir fel om jag inte får tänka på dig.
Allt blir fel om jag inte får vara med dig.

Och jag tror hela världen kan höra hur mitt hjärta brister..




Fri vers av justMe
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-27 01:49



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En ensamhet och längtan som känns...gillar verkligen titeln och att den kommer igen i slutraden...
2008-07-29

    LadyFool
vi är nog fler i samma båt än vi tror, men ändå ensammast i världen ibland
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

justMe