Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodsklockan kalla



Tiden går i stå

dvalans skugga falla

Sorgen nu bestå

vemodsklockan kalla

Framtiden är skymd

i gömslegrottan grå

Tidevarvets rymd

står still i nästets vrå




Fri vers av berxper
Läst 800 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2008-08-02 10:27



Bookmark and Share


  aol
Vemodig med en enkel klang som talar till en,
2014-06-03

    ej medlem längre
SNYGGT!
2008-11-04

    Melona
Vacker i sin enkelhet,
med detta vemodsstråk som orden rymmer.
Fin poesi!
2008-08-03

  Lyckohäxan Enediel
Den här är väldigt vacker...jag får en nästan högtidlig stämning när jag läser detta.
2008-08-02

    Nattviol
den är vacker
i sitt vemod
lågmäld
men tydlig
2008-08-02

  Elin Katten Lo VIP
Tycker om känslan. Du påminner om någon som skrev jävligt bra, men jag minns inte namnet. Jag tycker att det är imponerande hur du lyckas få fram en sådan fin känsla, även om det är på rim. Jag vet att jag skulle falla totally. Impad.

Tack!

z
2008-08-02

  Tina-sol
fin rytm, vemodig klang
2008-08-02

  Michaela Dutius
En stilla vemodig dikt som berör
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper