Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnesro

 

anar att natten som börjar i fjärran
det vilar en tystnad utbred över skogens
fjärran plats

vindens viskning susar bland trädtopparna
inför solens sista strålar släptes himmelens
alla färger fria

naturens egna dofter sveper tag i mig och
erövrar mitt väsen och vinner  emot all
omvärldens ångest och alla måsten

bildar evighetsnu i sekunden




Fri vers av Ladyissiues
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-02 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ladyissiues
Ladyissiues