Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar älskar inte

 

armar helt täckta av blåmärken
efter en av vredens nätter
kläderna täcker en del av de
nykomna döljer det skamset för
min omgivning om hur du behandlar 
mig

sanningen döljer sig bakom historier

när den nya dagen grydde var du alltid
lika full av ånger isade mina svullnader
du sa alltid du vet hur mycket du betyder
för mig du vet att

jag älskar dig

jag vågade aldrig annat än att säga de
orden tillbaka men som en viskning
för mig kändes inte orden riktigt
äkta då

järnhanden styrde mig dag som natt
blind jag följde dina order om hur mitt
liv skulle levas orkade fler lögner fler
osanningar slutat tro på det som var jag
gled allt längre ifrån det som var mig kärt

som det du aldrig såg, det som var JAG
älskar, älskar inte mig själv för vad du
formade mig till

älskar, jag älskar, inte något du längre styr




Fri vers av Ladyissiues
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-04 20:02



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Den här texten är så mäktig att jag inte ens kunnat formulera ett par rader om den förrens nu...

Det är en verklig vändning på blombladsrivandet om kärlek.
Starkt och verkligt, våldets vardag och dess nyanser i att försköka skyla det och allt som skyls varje gång är ens eget jag fångat...

Men så kommer också slutet som ett otroligt vingslag upp mot skyn, en styrka sprungen ur frihet.

Du styr vem du ska älska, vad du vill tänka ingen annan, inte mer...

SÅÅÅÅ bra!
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ladyissiues
Ladyissiues