Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var Är Du ?

Målade Läppar Med Pastellfärg, mörkröda kinder av körsbärsskinn

Vad gör du ?

hur mår du ? 

var är du ?

Tysta miner och blickar, tysta ord, bleka känslor och starka minnen av det som en gång var men som inte längre finns

Vad vill du ?

Sönderfärgat hår, sugande på en cigarettfimp sparsamt rökt

Ögon djupare än gruvor och dalar,

Saknar du mig ?

 Regn på ruta röv på stolkant

Rastlös, löp löp löp

Putsa eller vad som helst

Tänker du på mig ?

Saknar dig

 




Fri vers av CharlieShane
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-07 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane