Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

14

Tre miljoner tankar
I en 178 centimeters kropp,
är ungefär 16854 tankar per cm.
Undra på att jag kände mig full ..

Vaga fragment av en dröm jag hade
Vill återvända nu, men det är försent.
Icke fullföljt samlag,
Katter med Jeanspäls
Och en dotter jag inte minns namnet på
Stålande sol och naken rygg
Full av tatueringar
Men ändå vacker

Hon sveper med håret och röker en cigg
Jag ligger på magen och funderar på
vad jag ska säga,
för att få detta bra

Förgrenat samspel under hammarens dån
Emulsion bromsar ner friktion
och du rör dig likt en fågel
över öppet hav

 




Fri vers av CharlieShane
Läst 350 gånger
Publicerad 2009-04-11 09:56



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Ah det är så läckert. Räknar ut tankar i kroppsvolym och tänker per kilo blir det fan en jävla massa beräknat på centimeter och vafan. Det är läckert, hör en speakerröst och ser bilderna. På mage i sängen och så fågelsjälen där. Nice sa jag!
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane