Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tungan på ett växande.

Ta en salt godis och
bita sig i kinden,
en salt godis känna,
tänka "fan"

Att vara där med tungan,
känna hur ett växande och
bli besatt av att vara där

med tungan.

Ta en salt godis och
bita sig i kinden,
samma växande och
känna "fan"

tänka, precis som
en kärleksballad,

urballad.




Fri vers av KevinBroberg
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-11 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg