Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förälskelse Måntro?


Den Dagen .. Då Du .. Klev In I Min Värld

Negativt beteende svårersättligt, simmandes envist kvar hängandes

som fluga i grått spindelväv, fast fast fast

Dartpilar i ådror, stoppar blod, stoppar känslor

Orolig nervös Rastlös

Valium Sobril Xanax

Klokare Än Så ..

Negativt beteende nära till hands, i huvudet runt runt, kliandes som tusen myror på 1x1 kvadratcentimeter på kropp

Eviga sinuskurvor och tabeller för varje tanke

Inget papper i världen räcker

Pilates, lugnare, pust pust

Positivt beteende svårfunnet, men liten gnutta skymtar fram som unge som ser sitt första ljust

Som Jag Som Föddes På Nytt

Den dagen ..

Du ..

Klev In I Min Värld ..




Fri vers av CharlieShane
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-11 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane