Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Babysöt, i gräset jag nu ligger, önskar du var här.
Vill röra dig, höra dig, göra dig

Lägg dig, du så varm här
Vill ha min tunga där, där du är
så nära att du blir våt.

Stilla. Slut ögonen. Låt mig få dig dit.
Dit ingen annan kan

Min längtan, Min trängtan, Min suktan
så stor. Du var så tätt intill.

Nu. Låt mig inte vakna




Fri vers av Molle
Läst 451 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-21 14:34



Bookmark and Share


  Jessi
Bitterljuva drömmar, man vill aldrig vakna. Fin dikt om längtan
2005-08-15

  swimsus@gmail.com
javisst viss antydning av Kent men ändå inte.detta var ljuv läsning. verkligen!! Åtrå at its finest! jipiiiii!*
2005-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Molle
Molle