Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äckel.

stanken från min ruttna själ
får mig själv att kvävas

den feta slynan i spegelbilden
vill jag slita i bitar

tugga sönder de hatiska ögonen
och stycka det förljugna skötet

spyr galla på min egna existens

våldtar mitt eget psyke

penetrerar horan som tvingar mig att forstätta




Fri vers av Adnilos
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-07-22 12:31



Bookmark and Share


    Sara Se
Berör mig starkt och innerligt.
Rakt och ärligt språk. Känslan är närvarande och får en att vakna till.
2005-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Adnilos
Adnilos