Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig.

Säg att du saknar mig.
Säg att du älskar mig.
Säg att jag älskar dig.
Säg att allting ska bli bra.
Säg att allting ska bli som förut.
Säg att jag är förlåten.
Säg att du förstår.
Säg att du vill. För jag vill. Alltid.

Säg det.
Och ge mig en kram. En kyss. Ett liv. En mening.
Ge mig hela dig. Mitt allt.




Fri vers av Adnilos
Läst 468 gånger
Publicerad 2005-08-09 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adnilos
Adnilos