Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KroppsKonst

Älska Göra Kropp Till Den Det Inte Är
Avsky kropp Göra Om
Bättre Finare Eller Skitsamma
Piercing, Tatuering Scarification
I've Got It All Babe
Bättre enligt mig
Vackrare Enligt mig
Mer Åtråvärd Enligt mig
Fulare Enligt Andra ...




Fri vers av CharlieShane
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-28 21:59



Bookmark and Share


  Bissen
Väldigt Vacker vilket som, tycker Biss... <3
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane