Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chili Con Reincarne

Döden i trikåer
Robin jävla Hood, right?
ta från de unga och ge till de gamla
din natt är någons dag
på andra sidan
förlora oss i cirkelrörelsen
sätt reinkarnationen på repeat
livsödes-tombolan på shuffle
play it again Sam!
fuck Frodo
ge mig den där ringen
jag ska pierca blindtarmen med den

[plats reserverad för trumsolo]

Fimpa jointen mot bröstvårtan
hornen växer i min panna
som en Pinåkkiå-snok
sanna mina lögner
känns det som om du hört allt förut?
vi kanske har det
och anyway
det är så skönt att låtsas!
sjung och spela dum
jag är din vän
bjud mig på kalas?
gåvan av att ge
är din att ta

[här får jonglörerna från Sodom ta lagstadgad fikapaus]

Livet är värt att dö för
är livet värt att dö för?
rada upp shotsen med fostervatten
på en mattsvart bricka
nu sveper vi!




Övriga genrer av Död Mans Hand
Läst 576 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-31 04:02



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Load it up and SHOOT me down!
2008-09-16

  Nina V A
så jävla välstoppad av reinpärlor och i ett språk som andas tiden i fejan att jag häpnar och letar mig gång efter annan igenom din text och samlar på mig nya glitz att pierca allt jag hört förut
2008-09-14

  Carlita
ett jävla drag i denna :) som att landa mitt i en hårdrockig refräng. gillar tempot och att man inte kommer undan

din natt är någons dag
på andra sidan
förlora oss i cirkelrörelsen


klockers!
2008-08-31

  madinsane
han stavas pinåkkiå.. [eller pinoccio]
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand