Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå Måne

Blå Måne Ensamt Sörjandes På Frigjord Bar Himmel

Sakna Sol Längta Värme

Små suckar till Sällskap

Opålitlig Grå Stjärna Hånler

Ensam Måne Snurrar ett extra varv Runt Tellus, I Brist På Annat

Sakna Kärlek Längta Ljus

Rymdskepp passerar då och då men stannar inte upp

Alltså Inte Mycket att Ha

Grön Hale-Bop Kraschar In

In i Måne, In I Livet

Blå Måne ej Längre Sörjandes på Fullsatt Himmel

Älska Närhet Älska Intimt

Ej Längre Ensam

Solstorm Över

Blivit Ett 




Fri vers av CharlieShane
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-02 21:27



Bookmark and Share


  Bissen
I love this...!
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane