Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta blev INGET vidare, men jag skiter i det! Det får stå! Ha ha ha, inget kan ni göra!!!


Fötter


Oavsett hur jag ställer mina fötter verkar dom vandra fel, jämt.

Jag går höger, det blir böter.

Jag går vänster, det var ingen riktig vän.

Jag går bakåt, blir rånad med kniv.

Jag går fram, där var ett stup.

Jag går upp, slår huvudet i ett lock.

Jag prövade diagonalerna, ingen vill höra hur det gick.

Lika bra att stå helt lugnt och stilla kvar, men varför valde fötterna ett spår med ett tåg som kommer nu?

Men kanske ändå något blev rätt, har alltid kallats blatte, nu blir det splatte!




Övriga genrer av Ruffa
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-05 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruffa