Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimmiga kor i Landet Sällsynt.


Det var en helt vanlig dag
om än en ovanlig ovanlig sådan

dimman låg som spunnet socker över ängen
och en och annan svart-vit ko kunde skönjas
mellan dansande älvor.

Vi stannade till vid en rastplats
och dukade upp berättelser på bordet
servetterna - de skymande gav vi tusan i
och vett och etikett sopade vi raskt i backen.

du och jag
jag och du, min tillvaros Bergakung
en sällsam dag i Landet Sällsynt.








Fri vers av _Mian_
Läst 348 gånger
Publicerad 2005-08-07 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_