Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar min mamma

Till min mamma

Jag saknar dig mamma du gick bort när jag va så ung kommer aldrig att glömma hur jag mådde när jag fick reda på att du hade gottbort de gjorde så ont att få veta det de brände in i min skäl.

Det går inte en dag utan att jag tänker på min mamma hon finns fort farande i mitt hjärta, jag ser henne varje dag i mitt huvud vill aldrig glömma min mamma hon betyder allt för mig.

Men jag hoppas att du har det bra där du är nu.

Jag var sju år när hon gick bort bara några dagar innan jag skulle fylla åtta.

Det går inte att beskriva hur jag kände att fira min åttaårsdag utan min mamma kunde bara inte fatta att jag inte skulle få träffa henne mer det gör så ont att veta att min mamma är död.

Min högsta önskan är att få träffa min mamma igen skulle göra vad som helst för att få göra det.




Fri vers av Rickard k
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-11 18:04



Bookmark and Share


    Anonym skrivare
beklagar sorgen..
2009-02-16

  Jessica B
Fint skrivet älsklingen min.
Märker att du saknar din mamma.

De e inte lätt att förlora nån.

Älskar dig älsklingen min
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Rickard k
Rickard k