Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppfull


Fina DU

Du är den underbaraste människa jag känner
och du kommer alltid att ha dina vänner

när hjärtat fylls av sorg och kärlekssmärta
och det ända som känns är ditt brustna hjärta

då finns det många som bara vill hålla om dig
och säga att du är en världens bästa tjej

hur kärleken kan göra ont ibland
finner du en dag en utsträckt hand

en hand värmer och som aldrig gör dig illa
en hand smeker och som aldrig låter dig trilla

du är älskad och omtyckt mer än dom flesta
och för dig kommer det du alltid förtjänar det bästa




Fri vers av Nattpoet
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-12 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattpoet
Nattpoet