Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i mörkret


Ditt ljus

Jag ska hålla din hand när det är otäckt
leda dig i mörkret
även om mörkret tycks väldigt mörk
jag ska vara din ficklampa
jag ska vara ditt ljus
som du har varit för mig

Jag kommer sakna dig när du far
jag saknar dig nu
jag saknar dig idag
skratta och le som du brukar
varje gång det inte hjälper
tänk på mig min kära vän




Fri vers av Nattpoet
Läst 315 gånger
Publicerad 2008-09-12 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattpoet
Nattpoet