Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgsen


Den sista tåren

Tåren på min kind
ingen vet hur många
men detta blir den sista
den sista du ser

för nu åker du utan mig
det ända jag har kvar av dig
är det tomrum du lämnade
som äter upp mig inifrån

sakta men säkert går jag ditåt
mot det enda som kan rädda mig
och när du en dag kommer
ligger jag här och väntar

den enda som alltid är min
du svek aldrig men nu är du borta
borta med min styrka och mitt mod
mitt adjö är denna sista tår




Fri vers av Nattpoet
Läst 406 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-13 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattpoet
Nattpoet