Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovar du?

Om jag förlora dig i mörkret
Lovar du att vara mitt ljus
Om jag sårar dig
Lovar du att förlåta mig
Om jag tittar upp mot himlen en natt
Lovar du att vara min stjärna då
Om allt känns svårt
Lovar du ändå få mig att le
Om jag ger dig ett minne
Lovar du att aldrig glömma mig
Om jag dör
Lovar du att gråta då




Fri vers av Nattpoet
Läst 484 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-13 15:12



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Jag lovar, min vän.
Underbart skrivet!!!
2008-09-13

  friheten
slutet är väldig vacker, men berörande, mycket kärlek i dina ord, men också längta
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattpoet
Nattpoet