Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om sanningen

En obotlig romantiker med ett hjärta av guld
en ädel riddare på en vit häst i godhetens tjänst

en pojke så förälskad och med ungdomens glöd i blicken
en ung man kär och villig att dö för sin käresta

en kille som älskar gränslös och utan skam
en man faller ner på knä och lovar att alltid älska

en make och fader förstående och stolt
en gammal man lycklig med sitt barnbarn i knäet

en död man lycklig i paradiset
en dröm i en saga

En obotlig romantiker med ett brustet hjärta
en krigare som plundrar och våldtar i verkligheten

en pojke sviken och bedragen med tårar på kinden
en ung man utan hopp och sår på handlederna

en kille som skäms och hatar gränslöst
en man faller ner i spriten och slår

en make och fader utan sin familj kvar
en gammal man ensam utan besökare

en död man äts upp av maskarna
en sann historia




Fri vers av Nattpoet
Läst 538 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-13 15:15



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Gripande och fint skrivet!
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Nattpoet
Nattpoet