Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Tillsammans är vi en ensamhet.
Som vill bli en helhet.

Det vi hade är det ingen annan som har.
Detta är en omöjlighet, att bli ett par.

Vi håller sakta på att glida isär.
Men vi ska hålla ut vart än det bär.

För länge sen.
Var det en kille och en tjej som ville mer än att vara vän.

Idag är det en kille och en tjej som glider isär.
Idag så ska vi hålla ut vart det än bär.




Fri vers av mOe!
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-16 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mOe!