Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna dig innan du ler

Jag vet att du alltid tänker på henne,
gör det inte ikväll.
Spela en roll
Går över gränser
hit kommer vi aldrig tillbaka
Inga samveten,
Jag planerar ändå att lämna dig
innan du ler.




Fri vers av Hanna Hansson
Läst 539 gånger
Publicerad 2005-07-28 21:12



Bookmark and Share


    E.B.
Åh, en sådan bra text ^^
Jag föll verkligen för den sista raden!

Tack för denna :)
2006-01-11

    la-poet
ja , denna var fyndigt skriven.

håller med dan , modig
2005-07-29

  Dan Linder
fantastisk slutrad - modig och stark! Bra!
2005-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Hansson
Hanna Hansson