Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag, då jävlar ska här bli en förändring



Samma, likadant, tvilling, inte olikt, inte annorlunda
trappsteg som riktas uppåt mot målet till
förändring i slimeform
seg och äcklig men
behövlig och älskvärd
en dag, då jävlar ska här bli nyheter i rosa och blommigt
sommar och kärlek
men tills dess
bevara det nuet jag lever i
annars försvinner du i en rosa dimma
av sommar och kärlek
hand i hand


tar med mig allt in i det nya
om en liten stund

men inte än




Fri vers av Novemberflickan
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-20 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberflickan
Novemberflickan