Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som fick åka med sopbilen

var är det?
det som jag alltid hade
det som jag tog för givet
det som jag inte fick kämpa för
men som fanns där ändå
var är det?
det som alltid fanns där
det som kom utan att jag ropade
det som en gång var min räddning
och som kunde vart min stora lycka
var är det?
det som jag slängde bland sopor
det som jag bytte för annat
det som jag täckte över
men borde ha putsat
var är det?
det som jag nu vill ha åter
det som jag insett är jag
det som jag vet nu att jag vill ha
det som jag aldrig uppskattat nog
men som jag lärt mig att sakna
var är det?
det som var konsten att känna
det som var känslan för att uttrycka
det som var uttrycket för min konst
det som var konsten att skriva
var är det?

det som försvann med sopbilen

var är det?




Fri vers av jOhannanas_
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-09-27 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jOhannanas_
jOhannanas_