Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen i gänget min vän

Visst går livet vidare
För tiden läker dina sår

Visst går det att gå vilse
Då du inte vet vars du är

Visst finns solen där, säger de
Då du inte ser den alls


Vem av dem är du?

Går du vilse liksom jag då du inte vet vars du är.
Står ditt liv stilla för såren är för djupa att läka.
Struntar du i vars i helvete solen är för du ser den inte i allafall?

Välkommen i gänget min vän.




Fri vers av Andunelen
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-30 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen