Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande, kanske.

Visheten kommer sist
när man tömt alla sina misstag
närheten därnäst
som en drunknandes simtag

Jag möter dig
mitt i bassängen
Ditt vackra ansikte
så vitt emot sängen

Så drunknad och utan hopp
så vackert ditt hår
konkret fyller jag tankar
med dig så gott det går

Drar dig upp så våt emot mig
Håller Å gud jag håller
Allt vårt hopp
Så nära mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-04 22:05



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Underbar text som rör mig till tårar! Tack för läsningen!
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP