Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dö Inte

En text om oss, kan jag skriva det?
En sån där fängslande eller bara ängslande desperat längtan efter frid och ro.
Kanske en paus där vi andas?
Jag har vandrat med dig i tjugo långa år och aldrig någonsin kännt dig.
Det är tufft.
Som jag älskat som jag längtat men du va aldrig min
Inte riktigt.

Nu har allt intensifierats du tungt och jag som åskådare.

Fast på sistone har jag inte hört och inte sett, jag har ställt mig på sidan oförmögen att se att höra.
Jo jag ringer nästintill varje dag men det är inte dig jag pratar med inte dig jag hör.
Jag står utanför.

Du lever ditt liv, du är myndig men När Slutar Man Att Vara Förälder?
Gör man någonsin de, blir man??

Dö inte, det enda största min längtan.
Dö inte.

LEV





Fri vers av Yrre VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-04 22:22



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
De här orden tog sig ända in , för jag känner igen..
Allt det grymma, allt som känns och rädslan , denna eviga rädslan
att livet ska ta slut.....
2008-10-25

  © anakreon VIP
Som svar på din fråga:
Jag är 71 år.
Man upphör aldrig att
vara förälder.
Men med lite tur
blir det lättare
med åren, då man
förflyttar sin oro
till barnbarnen...
2008-10-05

  Nattljus
Gripligt levande skrivet!
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP