Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från tårna

från tårna och ut genom hjässan från
tårna och ut som en ut genom ut som att
flyg som att ut genom hjässan som en
prionsjukdom som en miljöexponering som
att som en ut som att gen om med
hjärnsläpp från att som en ut genetiska
komplexkomponenter kaputtgewesen så
ut genom skola vård och omsorg ut att
ta till från av som till tilltro tillväxt till
ut ur populationens jämvikt ut att höra
på när dagars droppar från öga öra
har du sett på fan du lilla barn vad ska
du mer att ut med tårarna i gulgräset
och ut med löven sparkade i nacken ut
och varför om nu ändå allting är så jävla
ut kyss er inte dra mig bakåt på en ut
ta med sig värmen bortåt vägen mot
den hela skit och alla vägra galna motor
saker denna värme växlar varde solregn
ut och åt den som så behagar allt som
de kan ut från tårna genom magen hoppa
thorax stampa foten nu från handen till
en tröskel ut och över gärdsgårn flyger
vem




Fri vers av martin johnsson
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-08 13:51



Bookmark and Share


    Erika H
Japp... en blandning detta. Sanslös snudd på vettlös läsning genom födelse, skola, livet. Och det utan skyddsnät.
Både läsandet och åren som går.

Gillade denna. Texten är ett enda bubbel av allvar och levande. Oombett.

Snyggt!
2009-01-05
  > Nästa text
< Föregående

martin johnsson
martin johnsson