Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad händer

Vad händer i det som sker
Vad vill jag med livet
Vad är mina innersta önskningar
Vad kan jag göra för att förändra
Vad kan DU göra för mig
Vad har DU för plan
Vad har DU för önskningar
Vad kan DU göra för att förändra
Jag vill uppnå frihet
Vad vill DU?




Fri vers av mikaelarchangel
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-10 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikaelarchangel
mikaelarchangel