Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
shining


strål ande

strål ande är jag
i mig förankrad
lys ande mitt öde
klart dess syfte
leende betraktas det




Fri vers av mikaelarchangel
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-27 20:09



Bookmark and Share


  yllot
Ja ja ja!! Fantastiskt.. Tänk att så lite kan träffa så rätt och bli så stort..
2008-11-04

  Bjarne Nordbö
Koncentrat som funkar mycket väl för mig.
2008-10-27

    Nattviol
och varför inte:
"le ende betraktas det"
i särskrivningens... anda.. ?

; )
2008-10-27

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Mål ande tilltal i skin ande brillians:-

24 carat:-
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

mikaelarchangel
mikaelarchangel