Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låst

Kanske någon

någon gång

Hittar nyckeln

till hennes hjärta



Det hon låste

för att slippa

hoppas

och tro

att någon

menar allvar



För nu

är det dubbla lås



Med plombering

av gjutjärn

elstängsel

kod

och beväpnade vakter




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-12 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt