Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade

Jag hörde din röst och
Den va inte din
Dina droger, vem pratar jag med?
Hur ska jag veta om du tränger igenom
Älskade.
Jag saknar Din röst.
Dig




Fri vers av Yrre VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-14 16:56



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En stark dikt med en röst som man hör i förtvivlanen känsla som vill så mycket och jag tänker tillbaka och minns---bra!
2012-04-09

  aol
verkligen så sann, tränger djupt in mot hjärtat
2012-03-22

  Kathrina
känslosam! gillar framförallt de två första raderna
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP