Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hey you,

don't fuck me up now stranger.


när jag precis lärt mig andas igen står du där med akustisk musik och jag tänker HELL NO
-det här är inte rättvist och

måste jag joina de celibatfrälsta för att slippa bli sönderkär nuförtiden?

hjärtat har filat på revben,
det säger sig självt att
de kommer gå av en dag.

så jag frågar snällt i djuraffären efter koppel i rätt storlek,
annars lär det snart springa löst allover town

men de förstår inte.

de bara nickar och visar och missbedömer

och när jag går ut igen,
plingar klockor och

jag vet att det är försent.
(hold up heart)




Fri vers av Desert dust
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-16 11:18



Bookmark and Share


  dwarfie
det är ju det där med sönderkär. Grymt bra!
2008-12-10

  inutimonster
jag känner igen det där, oj vad snyggt. den är så du! hell no, det ÄR inte rättvist! puss på den här texten. och på dig!

hey you, don't fuck me up now stranger. mums!
2008-10-23

  Rude Billy
Du är lika grym som vanligt ser jag.
Skön text:)
2008-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Tro mig, celibatet är ett lidande. I alla fall om man inte själv har valt det.
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust