Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag efterlyser dig

Ditt ansikte försvann där någonstans
bland alla tvivel och under lögnerna

Vi var passagerare båda två
Färdades längs ouppklarade frågestigar
Slätt efter slätt
Tomt, kalt, kyligt
Diken följda av blodröda stup
och sisådär 147 enorma varningsskyltar
(Vi förstod inte då)

Vi reste för att förskjuta, glömma
Rinna
sippra
En resa för att finna varandra
Hitta tillbaka
skina
lysa upp stigar och hjärtan
Få fäste
och fylla

Så plötsligt föll du av i farten
Och jag tappade huvudet mitt i allt tubult, kollisionen
Vi förlorade oss
Olyckliga, vilse
Ännu en gång
Tillbaka på sida ett

Du försvann där någonstans

och jag fann dig aldrig igen




Fri vers av Stormflicka
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-08-05 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stormflicka
Stormflicka