Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, då lever jag.


Nära som nu

Staden sover i vårt rum
Skuggor leker på väggar och i tak
Det är nu
- tid att ta ännu ett steg

Inatt är det jag som håller om, skyddar dig
Inatt ska du ligga varm och nära mig

Bara du
Bara jag

Drömmarna viskar i din mun
Tydligt är varje andetag
Var gång du rör vid min hand
så skälver, så lever jag

Livet är vårt
Nära och överallt

Timmarna går och mörkret flyr
Säg att du finns här när dagen gryr
Säg att du finns tätt intill

Var hos mig då
Nära som nu




Fri vers av Stormflicka
Läst 467 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-08-05 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stormflicka
Stormflicka