Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lost in space.


Hud från förr

Städade rummet sakta
ville inte förstöra, försumma
något av spåren från det förflutna
Saknaden av gårdagen är alltför stark

Och jag ska tejpa upp mina egna hudflagor på väggarna
vill pryda dem med ljus från det som var
pränta och bränna in lyckan
mitt forna och alldeles egna jag




Fri vers av Stormflicka
Läst 317 gånger
Publicerad 2005-08-05 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stormflicka
Stormflicka