Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten viskning

Du vet mycket väl
ja, lika väl som jag
- vad mitt leende betyder
vad jag menar med alla de röda
ensamma och sargade
hjärtan jag ritar på vita
tomma papper

Och mina frusna händer,
utsträckta
med röda naglar
och såriga nagelband
Min öppna famn
som trånar efter att få fyllas

Jag skriker allt vad mina lungor förmår
i desperata försök att nå dig
men mina ord vill inte ända fram
De tycks tyna bort någonstans
i ett mellanting som sägs vara tystnaden själv
ett vakuum orsakat av min osagda kärlek
till dig

Snälla du
Låt mig viska i dina öron




Fri vers av Stormflicka
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-08-05 14:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra! Skulle dock ändra "hjärtanen" till endast "hjärtan".
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Stormflicka
Stormflicka