Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändlösa vägar


Jag frågade dig
vad som finns vid vägens ände

En uppgiven blick, och du viskade
(den tar aldrig slut)

Det är i världen vi måste leva, min kära




Fri vers av Stormflicka
Läst 336 gånger
Publicerad 2005-08-05 14:13



Bookmark and Share


  Andreas A
Hej hopp....

Gillar denna korta dikt, du skriver grymt bra!
En stark & ärlig text ... bra gjort!

^.^
2006-04-13

    ej medlem längre
Hehe den har så koncentrerade ord, man känner verkligen tyngden=)
2005-08-06

    ej medlem längre
Åhh vad fin smärtsamt kortis, bra!
2005-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Stormflicka
Stormflicka