Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag, fredag. Vardag.

Steg upp kring kvart över fem.
gav dig välling, bytte på dig, Älskade, Dig
koka kaffe
väckte de andra tre
tjatade, förmanade å så iväg.
Tvättade, plockade undan
Städade Vårt sovrum.
Gav dig gröt, du somnade.
Bestämde mig för att koka napparna jag hittade
Under sängen, de smutsiga.
Tänkte att jag hinner nog städa Hans rum men,
Jag förlorade mig själv i det, jag glömde dina nappar.
Av dom kom rök, tjock rök av bränt gummi.
Lyckades få smita med dig i två timmar medans
jag vädrade Det Glömdas Rök

Jag glömde.
(nu ska jag städa överallt och putsa)
Jag glömmer aldrig dig.

(Fy faan vad nappar kan lukta om dom får smälta riiktigt länge)




Fri vers av Yrre VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 22:46



Bookmark and Share


  Linnea - N
Vilken vackert målad vardag.. jag känner igen mig, trots att jag alltid fångat napparna innan vattnet svunnit ..:)
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP